Dafne van de Burgt wint landelijke Suus & Luuk kleurwedstrijd

30 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De Taaltuin logopedie heeft dit jaar meegedaan met de Suus & Luuk Kleur voor Kleurwedstrijd. Deze leuke kleurwedstrijd werd georganiseerd door ideaLogo, de uitgever van Suus & Luuk materialen. Hiermee werd de uitgave van een nieuw articulatie-oefenprogramma gevierd: Klank voor Klank, Woord voor Woord. In de categorie tot 6 jaar heeft Dafne van de Burgt gewonnen! Wij zijn heel trots op haar, want zij heeft het mooist gekleurd van heel Nederland! Deze week heeft Dafne haar prijs ontvangen en ook de Taaltuin heeft superleuk materiaal gekregen om mee te werken.

De Taaltuin logopedie is een logopediepraktijk voor Scherpenzeel en omgeving. We houden ons bezig met communiceren: alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal.

Wanneer ga je naar een logopedist? Als praten niet meer goed gaat…..Als je bijvoorbeeld heel lang stemklachten hebt. Als je stottert. Of als er vaak tegen je wordt gezegd dat ze je niet kunnen verstaan. Voor kinderen die niet willen praten of bij afwijkende mondgewoonten kan logopedie ook vaak uitkomst bieden. Een logopedist is er voor jong en oud, voor elke leeftijd.

De Taaltuin logopedie bestaat al 15 jaar. Kwaliteit staat voorop!

De Taaltuin logopedie is aangesloten bij de beroepsvereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en het kwaliteitsregister Paramedici.

Voor vragen, tips en adviezen staan wij altijd klaar!

De Taaltuin logopedie

Paulien Hattink en Hanneke de Jong

06-41522724

detaaltuinlogopedie@hotmail.com

www.detaaltuinlogopedie.com

https://www.facebook.com/taaltuinlogopedie/

advertentie
advertentie