Opnieuw nederlaag voor T.V.S. op bezoek bij Gispen.

1 november 2017 om 00:00 Sport

Gispen wint voor de tweede keer van T.V.S.

In de zevende ronde stond de return in Culemborg op het programma tegen de nummer twee Gispen. De eerste wedstrijd werd destijds met 8-2 verloren en deze keer wisten de gastheren zelfs nog een puntje meer te scoren, einduitslag 9-1.

In de openingspartij was het Jan van de Beek die direct het eerste punt, en wat later zou blijken ook het enige punt, wist te scoren door met 12/10, 11/5 en 11/9 te winnen van Rob te Boekhorst. Edwin Vetkamp verloor na een spannende partij nipt met 9/11 in de beslissende vijfde game van Thomas Goldstein. In het derde enkelspel verloor Rein Schellingerhout in vier games van Jeroen Che. Ook in het dubbel konden van de Beek en Vetkamp goed tegenstand bieden, de eerste twee games gingen verloren met 11/13 en 10/12 maar vervolgens werd een vijfde game afgedwongen door met 11/7 en 11/5 de games drie en vier te winnen, helaas ging de vijfde game met 11/6 naar de Gispenaren waardoor de pauze aanbrak met een 1-3 achterstand.

Na de pauze liepen de gasten gestaag verder uit en waren van de Beek, Vetkamp en Schellingerhout niet meer in staat om het de tegenstanders echt moeilijk te maken en gingen de resterende zes partijen allen relatief gemakkelijk naar de thuisclub waardoor de eindstand werd bepaald op 9-1 in het voordeel van Gispen. Voor de T.V.S.-ers lijkt het verblijf in de eerste klasse opnieuw slechts een seizoen te gaan duren maar in de laatste drie wedstrijden liggen er misschien nog wel mogelijkheden om tot winst te komen.

In de achtste speelronde staat opnieuw een uitwedstrijd op het programma, op Vrijdag 10 November is in Utrecht het op de derde plaats staande S.V.E. de tegenstander. De eerste ontmoeting tussen beide teams eindigde in een 7-3 zege voor S.V.E.

advertentie
advertentie