Winterfair op zaterdag 2 december bij Parousie

8 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Om de winter warmer te maken.

Op D.V. zaterdag 2 december 2017 organiseert de Stichting "Vrienden van Parousie" in samenwerking met bewoners, vrijwilligers en medewerkers de inmiddels traditionele winterfair. Tussen 10.00 en 14.30 uur bent u van harte welkom op een gezellige markt. Koffie of warme chocolademelk met heerlijke appeltaart, cake of een lekkere oliebol zijn er tijdens de winterfair te vinden. Er is een mooie wandeltocht uitgezet die alleen of met anderen te lopen is. Bij terugkomst is er erwtensoep, versgebakken kibbeling of een lekkere snack.

Ook verkopen we groenten en fruit, gerookte zalm, winterse bloemen/planten, vogelvoerproducten, kleding, speelgoed etc. We bieden kaas, rookworst en vers gegrilde worst aan van de beste kwaliteit plus nog meer lekkers uit de naaste omgeving. Ook zijn er diverse kramen met brocante, kaarten e.d. en is er weer een rommelmarkt. De kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen of een huifkarrit maken.

Voor een goed doel

Dit alles voor een schappelijke prijs. De opbrengst van deze winterfair besteden we aan de aanschaf van werkmateriaal voor de dagbesteding. De bewoners kunnen dan nog beter hun dagbesteding doen.

We zien uit naar uw komst.

advertentie
advertentie