DE Punten voor de Voedselbank!

9 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude opnieuw in actie!

Het zijn moeilijke tijden voor de Voedselbanken, want ondanks dat het beter gaat met de economie, zijn toch nog veel Nederlanders afhankelijk van de pakketten van de Voedselbank. Onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en allenstaanden verspreidt de Voedselbank wekelijks voedselpakketten die meestal door producenten en distributeurs (zoals grootwinkelbedrijven) van levensmiddelen ter beschikking worden gesteld. Koffie is echter een product dat minder vaak beschikbaar is.

Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude schiet daarom ook dit jaar weer te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten die u kunt vinden op elke verpakking DE koffie of thee. De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. En omdat de door elke Lions Club ingezamelde punten een regionale of plaatselijke bestemming krijgen, gaan 'onze' pakken koffie, evenals vorige jaren, naar Voedselbank Amersfoort. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft opnieuw toegezegd alle donaties te verhogen en voor de distributie van de koffie te zorgen. Geef uw DE waardepunten dus meer waarde en stel deze ter beschikking aan de Voedselbank.

U kunt uw waardepunten, bij voorkeur geteld, gedurende de maand december inleveren in Woudenberg bij Albert Heyn. Jumbo, Hoogvliet en ESSO Voskuilen. In Scherpenzeel staat de duidelijk herkenbare verzamel-box bij Jumbo de Wit en in Renswoude bij EMTÉ. De boxen staan vanaf 1 december bij de inzameladressen.

Keer dus uw keukenlaatjes en verzamelbussen om en deponeer uw DE waardepunten in de verzamelboxen bij bovengenoemde inleveradressen. U maakt daar de klanten van de Voedselbank verschrikkelijk blij mee. Vorig jaar haalden we 314.997 punten op waarvoor we, met de vermeerdering van Douwe Egberts, 726 pakken koffie aan de Voedselbank hebben kunnen laten bezorgen. We hopen natuurlijk dit prachtige aantal opnieuw te herhalen.

advertentie
advertentie