Italiaanse avond schot in de roos

24 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De Italiaanse avond in Kulturhus de Breehoek was een groot succes. De zaal was uitverkocht, maar nog belangrijker waren de tevreden bezoekers.

De Breehoek en de Bibliotheek Scherpenzeel hebben gezamenlijk de maandelijkse filmavond uitgebreid tot een echt een avondje uit. De ingrediënten voor de avond waren: eten, drinken, ontmoeten, een goede film en goede gesprekken.

Naast de film, La Pazza Gioia, was er een wijnproeverij waarbij de bezoekers een zestal Italiaanse wijnen, van Noord Italië tot Zuid Italië konden proeven, waaronder een Amarone della Valpolicella uit 2008. Tussendoor werden Italiaanse hapjes geserveerd zoals: carpaccio en gnocchi met gorgonzola saus.

Na afloop kregen de bezoekers een pakket mee, waarmee thuis pasta gemaakt kan worden. De reacties van de bezoekers waren erg positief over de inhoud van de avond, de culinaire hapjes, de wijnproeverij, de film en de bediening van de medewerkers van de Breehoek.

Er zijn heel wat suggesties gedaan voor activiteiten die in de Breehoek georganiseerd kunnen worden. De bezoekers van de avond vonden het naar meer smaken.

advertentie
advertentie