TVS duo 1 kampioen in de tweede klasse

29 november 2017 om 00:00 Sport

T.V.S. duo 1 kampioen in de 2e klasse

In de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie heeft het eerste duo team van T.V.S. bestaande uit de spelers Hans Mark, Rein Schellingerhout en Geurt Geurtsen middels een 3-2 overwinning tegen Leerdam het kampioenschap behaald in de 2e klasse C.

Van de tien gespeelde wedstrijden werden er zeven gewonnen en drie verloren waaronder de uitwedstrijd (4-1) tegen Leerdam de tegenstander in de kampioenswedstrijd.

In de slotwedstrijd waren twee punten voldoende voor de titel. Hans Mark won de eerste partij door een 0-2 achterstand tegen Erik-Jan Hoogendoorn nog weg te werken en vervolgens wist Geurt Geurtsen na een vlotte overwinning in drie games op Theo Scholtens de titel binnen te halen. Nadat het dubbel nipt werd verloren en Mark zijn tweede partij verloor, zorgde Geurtsen ervoor dat de kampioenswedstrijd winnend werd afgesloten door opnieuw in drie games te winnen van Hoogendoorn.

In de voorjaarscompetitie van 2018 zal dit team dus gaan uitkomen in de 1e klasse, een knappe prestatie van dit team daar ze in het voorjaar van 2017 kampioen werden in de 3e klasse en dus debuteerden in de 2e klasse.

advertentie
advertentie