´Maaltijd voor jong en oud´

5 december 2017 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE Dinsdagavond kwamen senioren naar de bibliotheek aan de Van Reedeweg voor een maaltijd van Smaak Idee.

Iedere maand maakt de Senioren Welzijn Organisatie Scherpenzeel/Renswoude dit mogelijk. De belangstelling voor deze maaltijden is nog steeds groeiende. Volgens de bezoekers is ,,samen eten vaak leuker dan alleen´´.

BOERENKOOL Rianne van Ginkel van SWO heette iedereen welkom, waarna werd gestart met de maaltijd. Iedereen had inmiddels al een drankje geserveerd gekregen en na een kop kippensoep werd het tijd voor de maaltijd.

Dit keer boerenkool met een gehaktbal. Iedereen liet zich dit weer goed smaken en genoot enerzijds van de maaltijd en anderzijds van de gezelligheid. Ter afsluiting was er een dessert dat dit keer bestond uit chocolademousse.

WEEKMENU Ook De Gasterij aan de Barneveldsestraat 49, die gerund wordt door Harold en Lisette Engelen van Smaak Idee, is gestart met iets nieuws, namelijk mee-eten op donderdag.

Iedereen kan donderdag aanschuiven bij De Gasterij en informeel genieten van de maandelijkse maaltijd. Natuurlijk wordt er gekookt door Smaak Idee en iedereen is welkom van jong tot oud van alleen tot samen. Op maandag maakt De Gasterij het nieuwe weekmenu bekend.

Aanmelden kan tot donderdag 12.00 uur. Het weekmenu bestaat uit een hoofdgerecht en dessert.

Aanschuiven kan tussen 17.00 en 19.30 uur. De kosten bedragen 13,50 per persoon.

Alleen dit jaar zal ter introductie het eerste drankje bij de prijs zijn inbegrepen.

advertentie
advertentie