Niek Wisse en HarmJan van den Herik winnaars op dubbeltoernooi T.V.S.

20 december 2017 om 00:00 Sport

Op maandag 18 december werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2017 afgesloten met het "Dubbeltoernooi" dat deel uit maakt van het Van Braak Accountants toernooi circuit waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbeltoernooi werden een vijftal rondes gespeeld (bij de jeugd vier) waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden.

Bij de jeugd was titelverdediger HarmJan van den Herik bij het ingaan van de laatste ronde al bijna zeker van de winst en door ook de laatste partij samen met ErnstJan Doorn te winnen van Gerard Westeneng en Tim van Viegen pakte hij opnieuw de toernooiwinst en de gouden medaille. De strijd om de tweede (zilver) en derde plaats (brons) was spannend want ondanks de 2-1 overwinning van Lars van Bruchem en Emiel Lagerweij op Roelof Klok en Ruben van de Velde bleven Ruben (tweede) en Roelof (derde) daardoor Lars, die vierde werd, net voor.

Ook bij de senioren was de beslissing voor wat betreft de toernooiwinst al gevallen in de voorlaatste ronde want toernooidebutant Niek Wisse had toen al voldoende punten gescoord waardoor hij niet meer was in te halen. Voor de bezetting van de tweede en derde plaats kwamen nog meerdere spelers in aanmerking en moest alles beslist worden in de laatste ronde. Titelverdediger Rein Schellingerhout won met Jan van de Beek met 2-1 van Hans Mark en Geurt Geurtsen waardoor Schellingerhout Mark achter zich hield en daarmee op de derde plaats beslag legde want de tweede plaats ging naar Mike Opendorp die zijn slotpartij met Gerard van Deelen met 2-0 won van Willem Verwoerd en Niels Harinck. De poedelprijs was dit keer voor Sjaak van Vugt.

Op Maandag 8 Januari wordt het seizoen in 2018 weer vervolgd, dan staat het derde toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het MIX-toernooi) voor jeugd en senioren op het programma.

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen, kom dan gerust eens langs op de maandagavond in "de Breehoek" om een balletje te slaan.

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

advertentie
advertentie