Gezellig samenzijn en lekker eten bij Senioren Belangen

20 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdagmiddag 15 december hebben de leden van Senioren Belangen genoten van de traditionele boerenkool- en zuurkool maaltijd. Met bijna 100 deelnemers was de grote zaal in mfc De Schans vrijwel tot de laatste stoel bezet. De tafels waren voor deze gelegenheid door een aantal creatieve dames van Senioren Belangen 'aangekleed' met zelfgemaakte kerstversieringen en kaartjes met goede wensen voor 2018, waardoor men zich in een heus restaurant waande.

Voorafgaand aan de maaltijd kon men onder het genot van een kop koffie en/of drankje gezellig bijpraten. Evenals vorig jaar werd de maaltijd weer uitstekend verzorgd en geserveerd door medewerkers van Restaurant Boschzicht uit Scherpenzeel.

Senioren Belangen is een vereniging, die zich op vele lokale terreinen inzet voor senioren. Van collectieve lokale belangenbehartiging tot persoonlijke ondersteuning.

Voor meer informatie over de diensten en activiteiten van Senioren Belangen Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude zie website: http://www.seniorenbelangen.net of bel telefoonnummer 033 -2863461.

advertentie
advertentie