Gezellig gezond het voorjaar in met 50% voorjaarskorting!

21 december 2017 om 00:00 Sport

Wintersportvereniging De Keiski is reeds enkele maanden geleden gestart met haar leden voor te bereiden op de wintersport. Misschien had je allerlei redenen om niet eerder bij ons aan te haken. Dat kan echter alsnog met de zogenaamde Voorjaarstraining.

De Keiski trainster, Florry Oosenbrugh, geeft elke dinsdagavond SneeuwFit-training in De Breehoek. Daarnaast is er op zaterdag een Nordic Walking groep actief welke eveneens door Florry Oosenbrugh wordt getraind.

De trainingen vinden plaats onder enthousiaste deskundige leiding en begeleiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep.

Gevarieerde oefeningen die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je niet alleen van pas komen bij je wintersportvakantie.

Ook als je geen wintersport beoefent zijn de trainingen een uitstekende manier om je in de winter sportief en actief naar het voorjaar toe te werken.

We nodigen je graag uit de 2e helft van het seizoen mee te doen bij SneeuwFit in de zaal of voor Nordic Walking. Je ontvangt dan voor de resterende periode 50% voorjaarskorting op de trainingen.

Mail je naam en telefoonnummer naar proefles@keiski.nl met "SneeuwFit" of "Nordic-Walking" Scherpenzeel. Je krijgt een uitnodiging en we verwelkomen je graag.

Voor nadere informatie: Florry Oosenbrugh 06-291 726 78

advertentie
advertentie