Workshop: slimmer zoeken met Google

28 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Zoeken met Google … we kunnen het allemaal. Iedereen kan wel een woord in typen. Maar vindt u ook dat wat u zoekt? De kunst is om te vinden wat je zoekt en het liefst een beetje snel. Google heeft hiervoor allemaal handige functies verborgen. Tijdens de workshop wordt aan de hand van opdrachten gezocht.

De reactie van eerdere workshops is dat er een wereld open ging en dat wanneer er gericht gezocht werd, betere zoekresultaten naar boven kwamen.

Verder besteden we aandacht aan een andere zoekmachine, namelijk DuckDuckGo. Deze zoekmachine gaat anders met uw privacy om dan Google.

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert met SeniorWeb deze workshop waarin u uitleg krijgt over de zoekmogelijkheden in Google. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen.

De ochtend wordt gehouden op maandag 22 januari van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel, gevestigd in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De bijdrage is € 5,00 per persoon. Het wordt aanbevolen om uw eigen laptop of tablet mee te nemen.

Aanmelden uiterlijk 15 januari via e-mail: info@bibliotheekscherpenzeel.nl o.v.v. slim vinden.

advertentie
advertentie