Ons Genoegen geeft concert in Italiaanse sferen

13 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft op zaterdag 20 januari een concert in gebouw 't Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude. Het concert wordt gehouden in Italiaanse sferen. De toegang is gratis.

Na het succes van Renswoude Musica afgelopen september neemt Ons Genoegen de bezoekers dit keer mee op reis naar Italië. Het thema is dan ook 'La dolce serata'. "De term 'Dolce' wordt in de muziek gebruikt voor 'lieflijk' en 'teder'. 'La dolce serata' laat zich dan ook prima vanuit het Italiaans vertalen naar 'De zoete avond'", vertelt voorzitter Erwin Veldhuizen.

In januari heeft Ons Genoegen een nieuw logo gelanceerd. Een ander jasje, maar dezelfde enthousiaste muzikanten. Tijdens het concert treden zowel het harmonie- als het leerlingenorkest op. Op het programma staan onder andere 'Funiculì Funiculà', 'Moment for Morricone 'en 'The Godfather Waltz'. Na de pauze speelt het orkest bekendere uptempo muziek. "We willen met dit concert bezoekers laten zien dat we van alle markten thuis zijn", besluit Veldhuizen.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Toegang is gratis.

advertentie
advertentie