Afbeelding
Trap renoveren

Maak van jouw trap een blikvanger met een traprenovatie

25 maart 2021 om 13:04 Partnercontent

Een trap verbindt de verdiepingen van je huis met elkaar. Wat men vergeet is dat de trap vaak het eerste is wat je ziet wanneer je je huis binnenstapt. Hij is daardoor beeldbepalend voor je interieur en de sfeer in je huis. Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Je kunt je trap renoveren en hem het onderhoud geven dat hij nodig heeft. Natuurlijk is het belangrijk dat je dit door een specialist laat doen. Die zorgt ervoor dat je trap na de renovatie niet alleen mooi maar ook veilig, stil en onderhoudsvrij is.

Stairz Traprenovatie heeft jarenlange ervaring in het renoveren van trappen. De experts van Stairz hebben de expertise in huis om jouw trap om te toveren tot een heuse blikvanger.

Voordelen

Het renoveren van een trap heeft veel voordelen. We zetten ze voor je op een rij.      

  • Je kunt kiezen welke trap het beste bij je huis past    
  • Je trap wordt veiliger met nieuwe opzettreden 
  • Met LED-verlichting kan de trap extra veilig worden gemaakt
  • Alle slijtagesporen worden onder handen genomen
  • Je kunt je trap perfect op jouw huis en interieur afstemmen

Een open of dichte trap

De experts van Stairz kunnen je open trap renoveren. Een open trap heeft veel voordelen. Omdat een open trap geen stootborden heeft kunnen licht en lucht er vrij doorheen bewegen. Ook oogt een open trap minder massief dan een dichte trap. Je ziet ze dan ook steeds vaker in de woonkamer. Bij het renoveren van een open trap heb je de keuze tussen een enkelzijdige of volledige renovatie. Bij een enkelzijdige renovatie worden de treden van je trap voorzien van nieuwe overzettreden. De onderzijde en achterzijde van de trap blijven zoals ze zijn. Bij een volledige renovatie worden de traptreden rondom bekleed. Bij deze behandeling krijgen ook de onder- en achterzijde van de treden een decorplaat.

Het is ook mogelijk een dichte trap te renoveren. Deze soort trap heeft zijn eigen charmes: door de stootborden die de trap afsluiten geeft een dichte trap de ruimte voor een trapkast of toilet. Bij de renovatie van een dichte trap worden de stootborden met zorg vervangen en worden er nieuwe overzettreden op de trap geplaatst.

Vrijblijvende analyse

Twijfel je over de beste keuze voor jouw trap? De experts van Stairz komen vrijblijvend bij je langs om je bestaande trap te analyseren en in kaart te brengen welke aanpassingen hij nodig heeft. Op basis van die analyse kunnen ze je adviseren over de mogelijkheden en de nieuwste trends. Je krijgt advies op maat en de experts denken bij elke stap met je mee. Ook mogelijke accessoires komen tijdens het advies aan bod. Denk bijvoorbeeld aan trapverlichting met LED-lichtstrips die ervoor zorgen dat je de treden ook in het donker goed kunt zien. Zijn jullie eruit? Dan ontvang je een passende offerte en kunnen de specialisten van Stairz aan de slag om van jouw trap een eyecatcher te maken. 

advertentie
advertentie