Sportclub de Fitfanaat. Foto ter illustratie
Sportclub de Fitfanaat. Foto ter illustratie De Fitfanaat

Oranjevereniging Scherpenzeel en de Fitfanaat houden Koningsdag bootcamp

10 april 2021 om 13:27 Activiteiten

SCHERPENZEEL Oranjevereniging Scherpenzeel houdt samen met sportclub de Fitfanaat een bootcamp op Koningsdag. Dat laat de vereniging weten op Facebook.

De zogeheten ‘Bootcamp 2 GO’  wordt een oranje editie en wordt op Koningsdag gehouden. Twee duo’s lopen per tijdvak een parcours langs verschillende bootcampstations. ,,Maak er ondertussen een Koningsfeestje van!’’ laat de vereniging weten op Facebook.

Op anderhalvemeter afstand geven verschillende instructeurs je onderweg sportieve opdrachten mee, die je mag uitvoeren. Volgens de vereniging zijn de oefeningen geschikt voor beginners en gevorderden. Wel waarschuwen ze ervoor, dat je een kleine drie kilometer moet hardlopen.

Het tijdsvak valt tussen 11.00 en 13.00. Bij aanmelding wordt pas de locatie bekendgemaakt. ,,Toeschouwers zijn helaas niet welkom,’’ meldt de Oranjevereniging op Facebook. 

Inschrijven kan vanaf achttien jaar. Kosten zijn er niet aan verbonden. Leden van de Fitfanaat kunnen zich inschrijven via het rooster, niet-leden via deze site. ,,De dresscode is uiteraard: oranje!’’ sluit de vereniging het bericht af. 

advertentie
advertentie