Evert Brouwer: ,,De monteurs gaan vaak met z’n tweeën op pad.”
Evert Brouwer: ,,De monteurs gaan vaak met z’n tweeën op pad.” Pauw Media
Werk in de regio

Een huisdier op je bruiloft bij Van Ginkel

6 mei 2021 om 10:48 Zakelijk

SCHERPENZEEL/ BARNEVELD Elke collega die trouwt, krijgt een nieuw ‘huisdier’. ,,Een varken, een kalkoen of een kip: kijk maar wat je ermee doet”, vertelt Evert Brouwer van Van Ginkel Keukens lachend. De traditie is tekenend voor de gezellige, informele sfeer bij de keukenspecialist. ,,Je kunt hier lekker jezelf zijn.”

De goede sfeer is een van de redenen waarom Brouwer na bijna twintig jaar nog steeds met veel plezier bij het bedrijf werkt. ,,Humor is ontzettend belangrijk”, zegt de Barnevelder, die ,,als bleu ventje” aan de slag ging bij Van Ginkel en het inmiddels tot bedrijfsleider heeft geschopt. ,,Het is hier eigenlijk één grote familie.”

RAMVOL Naast gelachen wordt er natuurlijk ook gewerkt bij de keukenspecialist. ,,Ons team bestaat uit vijf verkopers, orderverwerkers en monteurs die stuk voor stuk heel goed zijn in hun werk.” Van Ginkel is hard op zoek naar een nieuwe (fulltime) monteur, servicemonteur en orderverwerker. ,,Het loopt storm bij ons, de agenda zit ramvol”, legt Brouwer uit. ,,Deels door corona, maar ook door de overspannen huizenmarkt. Daardoor besluiten mensen vaker hun huidige woning onder handen te nemen.”

Maar ook bij nieuwbouwwoningen wordt de keuken vaak als eerste aangepakt. ,,De keuken is het hart van je huis en het startpunt van waaruit je de rest van je woning inricht.” Elke nieuwe klant kan rekenen op een uniek ontwerp, overgoten met wat Brouwer het ,,Van Ginkel-sausje” noemt.

,,Wij leveren geen standaard keukens. Als je een woning op Funda ziet, moet je onze eigen stijl herkennen - bij wijze van spreken.”

WAARMAKEN Als het ontwerp eenmaal staat, zijn het de monteurs die het moeten waarmaken. ,,We zorgen er samen voor dat we een mooie keuken afleveren, maar zij zijn verantwoordelijk voor het eindresultaat en daarmee misschien wel de belangrijkste factor.”

Daarom is ervaring in keukens of interieurbouw voor de nieuwe monteurs mooi meegenomen. ,,En het komt goed uit als je een teamplayer bent: de monteurs gaan vaak met z’n tweeën op pad.”

Elke monteur krijgt zijn eigen bus en gereedschap - naast natuurlijk die kalkoen, kip of het varken op zijn bruiloft. ,,Ik heb van alles voorbij zien komen”, lacht Brouwer. ,,Dat is standaard bij ons. En als een collega jarig is ‘chinezen’ we op vrijdagmiddag in de kantine. Of we zetten een grote pop in de tuin als iemand vijftig wordt. Dat soort dingen maakt het leuk.”

Interesse in de functie van monteur, servicemonteur of orderverwerker? Kom eens doorpraten onder het genot van een bakje koffie. Je bent van harte welkom!
Neem contact op met John van Ginkel door te bellen naar 0342-412501, of stuur een mailtje: john@vanginkelkeukens.nl.

advertentie
advertentie