Hek Badkamers heeft de nieuwste trends, instap en vrijstaande baden overzichtelijk in een grote showroom aan de Zegheweg 6
Hek Badkamers heeft de nieuwste trends, instap en vrijstaande baden overzichtelijk in een grote showroom aan de Zegheweg 6 Astrid Meyer

Inspiratie bij Hek Badkamers

23 mei 2018 om 17:30 Nieuws

WOUDENBERG Hek Badkamers weet haar bezoekers in een grote en inspirerende showroom te verrassen met meer dan 30 complete en vele losse toilet- en badkameropstellingen. Het bedrijf verzorgt de complete installatie met eigen vakmensen.

Grote en lange wand- en vloertegels, met een hout- of een betonlook. Een praktische toiletruimte, kleine badkamer met alle luxe tot een grote wellnessruimte. Hek Badkamers kan u de nieuwste trends tonen in haar uitgebreide showroom aan de Zegheweg 6. ,,De naam Hek van ons familiebedrijf is al zo'n 45 jaar bekend en nu hebben we gekozen ook ´Badkamers´ in het bijzonder te noemen. Wij verzorgen als één aanspreekpunt alle werkzaamheden en in onze showroom kunnen we bijna alle mogelijkheden laten zien. Bijzondere massief houten wastafelmeubels met opbouwkommen en zwarte kranen volgens de laatste trends. Of gaat u voor comfort met een Sunshower voor een dosis vitamine D en gelijktijdig een gezonde tint tijdens het douchen. Via onze site kan men het Baden+ Lookbook reserveren met veel tips en badkamerideeën. Loop tijdens het ophalen direct eens door onze mooie showroom'', nodigt Robert Hek uit.

ONTWERP Zittend aan een robuuste tafel toont Robert op een groot scherm, hoe hij een lege ruimte opbouwt tot een prachtige badkamer. ,,Eerst inventariseren we de wensen van de klanten. Met dit ontwerpprogramma starten we met het tekenen van de ruimte, de deur, eventuele ramen en een schuine wand. Daarna hebben we van bijna ieder merk de afbeeldingen en maten van de wastafel, toilet, douche en de baden tot op maat gemaakte meubels. Vanuit het bovenaanzicht maken we een uniek ontwerp en geven deskundig advies. Dan zetten we de complete badkamer om naar 3D en tonen de droombadkamer op het scherm alsof je erin staat.'' Hek Badkamers weet op deze bijzondere wijze de badkamer naar uw persoonlijke wensen te ontwerpen en denkt mee tot in de kleinste details. Hek Badkamers heeft een uitgebreide collectie badkamermeubels, kranen, baden, wand- en vloertegels voor iedere ruimte en kan dit met eigen tegelzetters zelf verzorgen.

VAKMENSEN ,,Voor alle werkzaamheden hebben we onze eigen vakmensen in dienst. Als onderdeel van G. Hek Installatiebedrijf werken we met professionals, van een loodgieter, elektricien, stukadoor tot timmerman. Want bij iedere renovatie kom je wel iets onverwachts tegen en dan kunnen wij snel schakelen en zelf de expertise binnen ons bedrijf raadplegen voor de beste oplossing.'' Zelfs voor een mooi plafond heeft Hek Badkamers prachtige opties, van een stucplafond tot een strak spanplafond. Makkelijk schoon te houden en zeer geschikt voor een vochtige ruimte. ,,Een complete renovatie kan enige tijd duren en onze klanten kunnen dan gratis gebruik maken van onze mobiele badkamer, welke we bij de woning plaatsen en aansluiten. Met alle basisvoorzieningen: wastafel, douche en toilet tot een wasmachineaansluiting'', besluit Robert. Kom zeker inspiratie opdoen in de moderne showroom aan de Zegheweg 6 en vraag om een persoonlijk en bijzonder ontwerp. Voor meer informatie: www.hekbadkamers.nl.

advertentie
advertentie