Afbeelding
Raamdecoratie

Zo bestel jij de mooiste raamdecoratie op maat

26 mei 2021 om 07:26 Partnercontent

Op zoek naar goede raamdecoratie? Of je nu bezig bent met een makeover aan je woonkamer of dat je de slaapkamer van je nieuwe woning gaat inrichten: er zijn volop manieren waarop je meer sfeer kunt creëren. Een van de opties die je in dit geval hebt is de toevoeging van raamdecoratie. Want wist je dat je volop raamdecoratie kunt vinden die helemaal aan jouw smaak voldoet en die ervoor zorgt dat jij volop geniet van meer privacy, inbraakpreventie en meer? Hier lees je alles over raamdecoratie en hoe je ervoor zorgt dat je dit gemakkelijk en snel online bestelt.

Ontdek de voordelen van decoratie voor je ramen

Of je nu kiest voor shutters op maat of rolgordijnen: raamdecoratie zorgt voor veel sfeer in je woning. Dit is een van de belangrijkste redenen om voor mooie raamdecoratie te kiezen. Maar er zijn nog veel meer andere redenen waarom het slim is om eens te kijken naar de mogelijkheden van raamdecoratie. Wist je dat je met raamdecoratie ook meer privacy creëert en dat je de temperatuur in je woning veel beter kunt reguleren? Zowel in de zomer als de winter biedt goede raamdecoratie veel voordeel. Verder is het natuurlijk goed om te weten dat raamdecoratie ook inbraakpreventief kan werken en dat het verkleuring van je meubilair tegen gaat!

Ontdek al jouw mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie en dat zorgt ervoor dat er altijd wel iets te vinden is dat helemaal naar jouw wens is. Wat dacht je van mooie plisségordijnen, houten lamellen of een strakke look met vouwgordijnen? Er zijn genoeg opties te vinden waarmee je een unieke sfeer kunt creëren en waarbij je profiteert van veel meer voordelen.

Waarom op maat bestellen?

Op maat bestellen van raamdecoratie is erg belangrijk: hiermee zorg je er niet alleen voor dat je zeker weet dat de raamdecoratie past, maar dat je ook lang kunt genieten van een strak resultaat. Het is dan ook heel belangrijk om je ramen goed op te meten zodat je precies weet wat de afmetingen zijn. Ontdek al je mogelijkheden bij Inhuisplaza en bestel je raamdecoratie gemakkelijk en snel online! Je kunt je eerst volop laten inspireren en daarna direct overgaan op bestellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om al je vragen te stellen, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.

4x tips voor mooie raamdecoratie in de woonkamer

Op zoek naar de beste raamdecoratie voor in je woonkamer? De woonkamer is een ruimte in huis waar je waarschijnlijk veel tijd doorbrengt. Hier kun je volledig ontspannen en geniet je volop van gezellige avonden met vrienden of familie. Het is dan ook logisch dat je veel tijd besteed aan het inrichten van je woonkamer. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw woonkamer net dat stukje sfeer krijgt dat het nog mist? Dat regel je met mooie raamdecoratie. Hier vind je 4x tips voor mooie en sfeervolle raamdecoratie in de woonkamer.

1: Aluminium jaloezieën

Wil je geen houten jaloezieën maar wel iets wat er op lijkt? Dan is het heel goed mogelijk om voor aluminium jaloezieën te kiezen. Hiermee kies je voor een betaalbaar alternatief met dezelfde mooi look. Met jaloezieën geef je jouw woonkamer een klassieke en strakke look. Je kunt deze vorm van raamdecoratie integreren in heel veel verschillende interieurs, ook die van jou!

2: Vouwgordijnen

Raamdecoratie kopen? Dan is het ook een aanrader om eens te kijken naar vouwgordijnen. Dit type gordijn past niet alleen heel goed in een landelijke inrichting, maar ook in een modern of scandinavisch interieur. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten, maar ook in tal van verschillende kleuren. Met vouwgordijnen gaat er geen ruimte verloren in je woonkamer, maar creëer je wel heel veel sfeer.

3: Shutters

Een moderne look creëren kan heel goed met shutters. Shutters in de kleur wit of zwart zorgen voor enorm veel sfeer en staan mooi in iedere ruimte. Ook in de woonkamer komt deze raamdecoratie zeer goed tot zijn recht. Met shutters is het goed mogelijk om met de lichtinval te spelen en creëer je ook nog eens extra privacy.

4: Plisségordijnen

Een vierde tip voor raamdecoratie is de keuze voor plisségordijnen. Deze gordijnen zijn gemaakt van een geplooide stof en zijn verkrijgbaar in diverse stoffen. Het is onder andere mogelijk om voor een verduisterende stof te kiezen. Daarnaast hebben plisségordijnen een aluminium binnenlaag waardoor je profiteert van goede isolatie. Ook voor privacy zijn plisségordijnen een aanrader om aan te schaffen.

Heb jij een keuze gemaakt voor raamdecoratie? Met de bovenstaande tips wordt het mogelijk nog makkelijk om inspiratie te vinden voor mooie raamdecoratie voor in de woonkamer. Ontdek je opties bij Inhuisplaza en bestel heel gemakkelijk en snel online!

advertentie
advertentie