BoekStart
BoekStart BoekStart

BoekStartdag in de bieb

3 juni 2021 om 15:49 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. De Bibliotheek Scherpenzeel doet ook mee met deze dag! Op zaterdag 19 juni vanaf 10.00 uur zijn de deuren van de Bibliotheek open voor de allerjongste kinderen en hun (groot)ouders/verzorgers.

Er is die ochtend van alles te doen in de Bieb. Kinderen kunnen luisteren en kijken naar mooie boeken die voorgelezen worden door medewerkers van Kinderopvang Logé in Huis. Speel-O-Theek de Speelvallei is aanwezig met leuk, leerzaam en nieuw speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen. Baby’s en peuters mogen knutselen en kliederen met yoghurtverf, havermoutklei en scheerschuim. Ouders en kinderen kunnen kennismaken met digitale prentenboeken. Wist je dat je ook met je baby al mooie voorleesmomenten kunt beleven? De medewerkers van de Bibliotheek vertellen je er graag alles over.

Is je zoon of dochter nog geen lid van de Bibliotheek. Geen probleem! Tijdens deze ochtend kun je je zoon of dochter inschrijven als lid van de Bibliotheek. Je krijgt dan het BoekStartkoffertje met daarin twee leuke boekjes cadeau.

De BoekStartdag is op zaterdag 19 juni van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis.

BoekStart
advertentie
advertentie