PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Scherpenzeel

Camperplaats De Pol is al vol: ‘Goed voor de boer en goed voor toerisme’

Verkeer en vervoer
Foto: Margreet Hendriks
16 jun 2021, 07:09
Wilco en José samen met hun gezin, opa Wuf van Ginkel en wethouder Gerard van Deelen bij het bord van de nieuwe camperplaats.
Wilco en José samen met hun gezin, opa Wuf van Ginkel en wethouder Gerard van Deelen bij het bord van de nieuwe camperplaats.
SCHERPENZEEL

De enige regen die op de zonnige zaterdagmiddag 12 juni neerdaalde tijdens de officiële opening van de allereerste Camperplaats in Scherpenzeel bij boerderij De Pol aan de Brinkkanterweg was die van complimenten. Een geweldig initiatief, prees wethouder Gerard van Deelen die hiervan een boost verwacht voor het lokale toerisme. Aan de populariteit van de locatie zal het niet liggen. Onder het bord van de camperplaats, dat de wethouder samen met Wilco van Ginkel en zijn opa Wuf van Ginkel onthulde, hing de mededeling ‘Vol op De Pol’, ten teken dat alle 24 camperplaatsen op dat moment al bezet waren.

Wilco van Ginkel en zijn José, die onlangs ook nog de trotse ouders zijn geworden van zoon Moos, straalden van alle felicitaties bij het openingsfeestje. Het jonge paar, dat met hun gezin op de boerderij woont, broedde al langer op een idee om iets nieuws te beginnen naast het moderne boerenbedrijf dat Wilco runt met zijn ouders Gert en Rita van..

advertentie