Gerrit Baars: ,,We zijn op zoek naar een Operator Bakkerij en een onderhouds- en storingsmonteur.''
Gerrit Baars: ,,We zijn op zoek naar een Operator Bakkerij en een onderhouds- en storingsmonteur.'' Pauw Media
Baandichtbij.nl

Werken bij Daelmans is smaakmakend

6 juli 2021 om 14:26 Zakelijk

SCHERPENZEEL Stroopwafels. Wie kent ze niet. Bij de koffie, op een feestje of als smaakvolle tussendoortjes. Vele miljoenen stroopwafels en andere koekproducten zijn afkomstig van de bakkers van Daelmans Group. Vanwege de toegenomen werkzaamheden is Daelmans in Scherpenzeel dringend op zoek naar een Operator Bakkerij en een Onderhouds- en Storingsmonteur.

Daelmans Group, met productielocaties in Scherpenzeel (voorheen ook wel bekend als De Molen’s Banket), Nieuwkuijk en Oss, zorgt voor meer dan een miljard genietmomenten. Naast de populaire stroopwafels bakt Daelmans ook andere soorten lekkere koeken en cakejes.

SPECULAASBROKKEN Ploegleider Gerrit Baars: ,,In onze Scherpenzeelse vestiging werken op dit moment rond de veertig medewerkers. We beschikken over twee lijnen. Aan de ene lijn werken we aan onze befaamde grote speculaasbrokken. De andere lijn produceert diverse andere soorten koeken. Om de continuïteit van de twee lijnen verder te waarborgen zijn we op zoek naar een Operator Bakkerij en een onderhouds- en storingsmonteur.”

OPERATOR Als Operator Bakkerij (36 uur) houd jij je bezig met het verwerken en bewerken van grondstoffen, deegmassa en vullingen. Je signaleert en verhelpt storingen en ondersteunt bij proefproducties. 

Een gevarieerde functie waarin jij jouw verschillende kwaliteiten kunt inzetten. Gerrit: ,,Belangrijk is dat je minimaal drie jaar ervaring hebt opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie en bij voorkeur beschikt over een mbo-opleiding in de richting procestechniek/bakkersopleiding. Daarnaast staat hygiënisch werken, compleet met de daarbij behorende (werk)kleding, natuurlijk elke dag centraal.”

MONTEUR Verder is Daelmans in Scherpenzeel op zoek naar een monteur (36 uur) die flexibel is en creatieve technische oplossingen kan bedenken, want elke dag is weer anders. Je werkzaamheden variëren van het onderhouden en repareren van productielijnen tot aan het oplossen van mechanische en elektrische storingen. ,,Belangrijk daarbij is dat je in de buurt van Scherpenzeel woont. Als er technische vragen of problemen zijn moet je snel kunnen schakelen, dan is een lange reistijd naar onze productielocatie niet praktisch en handig.”

Wil jij ook deel uitmaken van het ‘bakkersteam’ in Scherpenzeel? Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op de website (locatie Scherpenzeel). Neem voor meer informatie contact op met Felicia de Voigt. T: 073-518 8444. I: www.werkenbijdaelmans.nl E: personeelszaken@daelmansgroup.com

advertentie
advertentie