de top 3 van TVS jeugd
de top 3 van TVS jeugd Kees de Koning

HarmJan van den Herik clubkampioen bij TVS.

7 juli 2021 om 09:17 Sport Deel je nieuws

HarmJan van den Herik voor de derde keer op rij clubkampioen bij TVS jeugd

Op Maandag 5 juli jl. werd bij TVS het clubkampioenschap voor de jeugd gehouden. Nadat twee weken eerder al de voorronden waren gespeeld kon op deze finale avond worden begonnen met de kwartfinales. Alle wedstrijden werden gespeeld om drie gewonnen games. Uiteindelijk bleek tweevoudig winnaar (2018, 2019) HarmJan van den Herik voor de derde keer op rij de sterkste te zijn waardoor hij de wisselbeker definitief in zijn bezit kreeg.

In de kwartfinale ontsnapte Hendrik Kroon aan uitschakeling door nipt in vijf games te winnen van Willem Bijkerk. Emiel Lagerweij won verrassend eenvoudig van de als vierde geplaatste Ruben Spruijt.

In de halve finales wonnen zowel HarmJan van den Herik als Mark Hartog gemakkelijk met 3-0 van resp. Hendrik Kroon en Emiel Lagerweij.

In de kleine finale tussen Hendrik Kroon en Emiel Lagerweij toonde eerstgenoemde zich de sterkste door met 11/3, 11/4 en 11/7 te winnen.

De finale ging dus tussen HarmJan van den Herik en Mark Hartog  en stond onder leiding van trainer Jesper Jansen. De eerste twee games kende eenzelfde beeld, HarmJan nam daarin telkens een voorsprong maar Mark vocht zich goed terug maar verloor uiteindelijk met 11/9 en 13/11.  In de derde game kon hij dit nier meer volhouden en pakte HarmJan met 11/6 zijn derde titel op rij.

De volledige uitslag was :

1.     HarmJan van den Herik

2.     Mark Hartog

3.     Hendrik Kroon

4.     Emiel Lagerweij

5.     Ruben Spruijt

6.     Willem Bijkerk

7.     Mark Bruggeman

8.     Yeabsira van de Pol  

Heb je ook belangstelling om te gaan tafeltennissen dan kun je iedere maandag vanaf 30 augustus om 19.00 uur terecht in “de Breehoek”, kom gerust eens vrijblijvend kijken en een balletje slaan, batjes zijn aanwezig.

Kijk voor meer nieuws over T.V.S. op www.tvsnetpost.nl 

actie in de finale
advertentie
advertentie