Slotavond 1 juni
Slotavond 1 juni Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel

Slotavond Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel

27 mei 2018 om 21:35 Sport/sport Deel je nieuws

Op vrijdag avond 1 juni zal Stichting Zaalvoetbal Scherpenzeel weer op traditionele wijze het seizoen afsluiten. Zoals gebruikelijk worden de finales om De Prinsbokaal gespeeld, en zullen alle prijzen uitgereikt worden. 

Om 18.30 uur zal er allereerst nog 1 competitie wedstrijd gespeeld worden, uit de 2e klasse senioren. Om 19.05 uur zal de eerste kwartfinale van De Prins bokaal aanvangen. Het volledige programma voor de finale wedstrijden van het beker toernooi is te vinden op de website: www.zaalvoetbalscherpenzeel.nl. 

DJ Jeroen Bakker zal de avond muzikaal omlijsten vanaf ongeveer 20.00 uur. Om 20.30 uur is het dan eerst de buurt aan de jeugdteams om hun prijzen in ontvangst te nemen. Naast de prijzen voor de kampioen, is er ook weer net als vorig seizoen de Elektro16 jeugd competitie fairplay cup. De winnaar hiervan word deze avond bekend gemaakt. 

Aan het einde van de avond worden alle prijzen voor de senioren teams uitgereikt. Natuurlijk de huldigingen van de kampioenen, winaar van De Prinsbokaal, en verder ook topscorer, meest scorende ploeg en minst gepasseerde verdediging. 

Alle teams, maar ook andere belangstellende zijn van harte uitgenodigd deze avond naar de breehoek te komen voor een hapje, drankje en dansje!

advertentie
advertentie