Christen Unie op zoek naar nieuwe mensen

20 november 2021 om 13:59 Sport Deel je nieuws

“Samen recht doen”, dat is het thema waar de Christen Unie de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar mei wil ingaan. De fractie en het bestuur van deze partij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen. Na alle gebeurtenissen van de afgelopen jaren wil de Christen Unie zich helemaal gaan inzetten voor Scherpenzeel en haar inwoners, “daarom ook dit thema”, aldus het bestuur, “Recht doen is strijden tegen groot en klein onrecht, recht doen is zorgen voor onze leefomgeving, is samen werken aan energiebesparing en schone energie. Recht doen is ook oog hebben voor het individu, en maatwerk toepassen waar dat nodig is”.

Toch is er een groot punt van zorg, iets waar andere partijen in Scherpenzeel ook mee worstelen, er is namelijk een gebrek aan mensen die zich willen inzetten voor de plaatselijke politiek, in dit geval mensen die het christelijk-sociaal geluid in Scherpenzeel willen laten horen. “We willen als bestuur van de CU dan ook een dringende oproep doen aan inwoners van ons dorp om met ons mee te gaan doen, we zoeken mensen die mee gaan doen in onze fractie, die het leuk vinden om een christelijk geluid in onze gemeenteraad te laten horen, die mee willen doen als commissielid, raadslid of steunfractielid (meedenker)”.

Net als diverse andere partijen hoop de Christen Unie ook op deze manier mensen enthousiast te krijgen voor de plaatselijke politiek. Het bestuur hoopt op deze manier op nieuwe aanwas, “Als er mensen zijn die dit aanspreekt, of je wil meer weten vragen we als bestuur of men dan voor zaterdag 27 november wil contacten via cu.scherpenzeel@gmail.com

advertentie
advertentie