Blok van Set Up
Blok van Set Up Wim van de Lagemaat

Verlies dames 1 Set Up 69

21 november 2021 om 18:36 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Volleybalvereniging Set Up 69 tegen WAHO uit Wageningen. Helaas moest de wedstrijd zonder publiek gespeeld worden, waardoor er weinig sfeer was. Ondanks kansen op een overwinning, wisten de dames toen het erop aankwam niet door te drukken en moesten ze winst met 1-3 aan de tegenstander.

De eerste set begonnen ze goed en geconcentreerd. Met een goede service werd de tegenstander onder druk gezet. Mede daardoor werd de eerste set eenvoudig gewonnen. De tweede set ging Set Up verder zoals ze begonnen waren, maar gaandeweg de set begon de onzekerheid erin te sluipen en werd de voorsprong weggegeven en werd de set nipt verloren met 23-25. De derde set ging gelijk op en de dames van Set Up hadden de pech om juist op het einde weer niet te kunnen doordrukken, waardoor ook die set met 23-25 verloren ging.

De vierde set moest gewonnen worden om nog 2 of 3 punten in Scherpenzeel te houden. Helaas was de pijp leeg. De tegenstander serveerde moeilijk en daar had Set Up geen antwoord op. De stop kwam niet meer bij de spelverdeler, waardoor ook geen goede aanval meer mogelijk was. Set Up moest zich dus tevreden stellen met 1 punt waardoor ze afgezakt zijn naar de 11e plek in de poule.

De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 11 december om 17.30 uur.