Een prachtig originele etalage luidt de winter in. De medewerkers van No256 zorgen voor jouw leukste shopmoment bij No256 aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel.
Een prachtig originele etalage luidt de winter in. De medewerkers van No256 zorgen voor jouw leukste shopmoment bij No256 aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel. Spankracht

Het kledinggeheim van N°256 in Scherpenzeel

6 december 2021 om 15:54 Zakelijk

SCHERPENZEEL In hartje Scherpenzeel bevindt zich de gezelligste damesmodewinkel van Midden Nederland. N°256 is de huiselijke plek waar de vrouw, moeder of dochter, zich na binnenkomst direct op haar gemak voelt. Belangrijk voor het maken van de juiste kledingkeuze. Eigenaresse Corine Griffioen en haar ervaren team zorgen ervoor dat de vrouw zich echt gehoord en begrepen voelt. Niet voor niets is het dagelijkse motto van N°256: ‘jij mag er zijn’.

Steeds meer vrouwen weten de damesmodewinkel te vinden. Corine is blij met deze ontwikkeling: ,,Voor mij voelde deze winkel altijd al als een warm bad. In het voorjaar van 2020 kreeg ik de mogelijkheid om de modezaak, waar ik zelf al 12,5 jaar werkte, over te nemen. Ik dacht er even over na, maar het besluit was snel genomen. Rond de dag van mijn jubileum vond de overdracht plaats. En ik heb er geen moment spijt van. Sterker, ik kan hier volledig mijn creativiteit en passie kwijt. Verder geeft het een enorm voldaan gevoel als je een klant met een lach de deur uit ziet gaan. Daar doen we het allemaal voor.”

TEAMWORK Over teamwork gesproken. N°256 is een echt gezinsbedrijf: ,,Mijn man Arjan houdt zich als ondernemer bezig met de marketing en organisatie, mijn dochter zorgt voor beeld en is verantwoordelijk voor de social media. Dagelijks post ze nieuwtjes en acties op Instagram en Facebook. Samen met onze ervaren verkoopsters staan we klaar voor de klant. Dat onze boodschap wordt gewaardeerd, merken we dagelijks. De vele vaste klanten komen niet alleen uit Scherpenzeel, maar inmiddels ook uit het hele land. Dat vertrouwen doet ons goed. We vinden de laagdrempelige sfeer hier erg belangrijk.”

MODIEUZE MODEMERKEN Menig vrouw geniet van de heerlijke sfeer, de ontspannen manier waarop Corine, Mary, Rianda en Janneke het je naar het zin maken. Niet alleen genieten van de ruime keuze aan modieuze modemerken, maar ook gewoon als vrouwen onder elkaar even aan de koffietafel. Wat voor figuur je ook hebt, hoe oud je ook bent en welke stijl je ook hebt. Er is altijd wel iets passends voor jou te vinden.

COLLECTIE De collectie is breed en divers bij N°256. Naast een uitgebreid assortiment kleding, kun je bij N°256 ook terecht voor schoenen, cadeauartikelen en cadeaubonnen. Corine: ,,Voor elk budget hebben wij geschikte kleding.” Enkele merken bij N°256 zijn: Helena Hart, Zusss, Juffrouw Jansen, Batida, Cream, C&S, K-design, Kaffe, ZIP73, Tessa Koops, Tramontana, Corel Amsterdam, etc. ,,Vanaf volgend jaar hangt ook het nieuwe merk ‘label Dot’ bij ons in de rekken. Door deze variatie aan merken is er voor iedere vrouw hier wel wat te vinden.”

ADVIES Een van de andere sterke punten van N°256 is de hoge servicegraad. Het meedenken en adviseren. Wat staat jou goed: ,,Wij begrijpen dat iedere vrouw zich goed wil voelen in de nieuwe kleding, maar iedereen is natuurlijk verschillend. Daarom geven wij altijd eerlijk advies. Ons team gaat daar op een ervaren en nette manier mee om. Want, zoveel mensen, zoveel wensen.”

Over sfeer gesproken. Inmiddels is de etalage helemaal omgetoverd in winterse kerstsferen, dus aan gezelligheid en positieve sfeer geen gebrek bij N°256. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of kijk op social media. Wil jij ook stralen in je nieuwe outfit? Kom dan langs bij N°256, je bent van harte welkom. De koffie en wat lekkers staan klaar.

N°256. Dorpsstraat 256, 3925 KK Scherpenzeel. T: 033-2772621. Via WhatsApp: 06-83935653. I: www.no256.nl E: info@no256.nl F: nummer256 Instagram: @nummer256

V.l.n.r.  Rianda, Mary, Corine en Janneke van No256 staan voor je klaar in de gezelligste winkel van midden-Nederland.
Ruime keuze mode voor elke vrouw in een heerlijk ontspannen en sfeervol ingerichte winkel.
Je voelt je écht welkom bij No256 in Scherpenzeel.
advertentie
advertentie