Afbeelding
Foto: Pixabay

Deze kledingitems mag jij niet missen in je kast deze winter

4 januari 2022 om 09:17 Partnercontent

Het is weer ontzettend koud buiten! Sinterklaas is geweest en kerst komt eraan, het sneeuwt nog nèt niet. Ben jij goed voorbereid? Heb jij alles in huis om warm én stijlvol te blijven?
Deze items mag jij niet missen nu de winter zijn intrede gedaan heeft.

Warme schoenen

Nee meid, de hakken gaan nu echt weg! Waar ze schattig waren voor de herfstdagen is het voor de winter nu echt te koud. Sneakers zijn nog wel oké om het vol te houden, maar het allerbeste zouden winterlaarsjes of timberlands zijn. Of Uggs, als je er van houdt. Deze schoenen weten je voeten zeker wel warm te houden als je de deur uitstapt. Het echte geheim hierachter zijn natuurlijk warme sokken die ook voldoende warmte bieden voor binnen, zorg dan ook dat je winterschoenen hebt die je grote kerstsokken niet té erg laten zien.

Een winterjas

Moeten we hier nog meer over zeggen?

Een sjaal

Het item waar je niet meteen aan denkt maar een groot verschil kan maken! Zelfs als je met een turtle neck de deur uitgaat, biedt een sjaal je nog meer warmte. En als je hem onder je je jas verstopt, gekruisd over je borst, houdt deze sjaal je bovenlichaam ook nog eens goed warm. Dit is echt een musthave! Ook als het hard waait.

Een mondkapje

We weten het, het is vervelend. Maar om geen boete te riskeren in de trein of op je hoge school of universiteit, is het altijd raadzaam om tegenwoordig een mondkapje in je zak te hebben zitten.

Panty’s

Wil je een jurk of rok dragen? Dan ga je zeker weten een panty nodig hebben! We denken namelijk dat je lichaam het niet heel leuk gaat vinden om met blote benen naar buiten te gaan. En je kan maar beter niet ziek worden.

Truien en vesten

Wanneer buiten de temperatuur onder nul is, haal je natuurlijk al je truien en vesten van de zolder. Of als je die niet (meer) hebt, koop je die! Lekkere warme truien kunnen echt niet gemist worden, maakt niet uit wat erop staat. Hou jij meer van hoodies of sweaters?

Dit waren onze winter fashion tips!

advertentie
advertentie