Afbeelding

Workshop: Bouw je eigen app

25 april 2022 om 10:24 Overig Deel je nieuws

Voor het maken van een app is er heel wat nodig. Het begint met het bedenken van een goed idee. Daarna moet de app ontworpen worden, zodat het er aantrekkelijk uitziet. Als het ontwerp klaar is, kan er begonnen worden met het bouwen van een prototype van de app. Tot slot moet er uiteraard ook nog getest worden. 

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een workshop ‘Bedenk, ontwerp en bouw je eigen app’. De workshop bestaat uit twee middagen. De eerste middag staat in het teken van het bedenken en ontwerpen. De tweede middag mogen de deelnemers de app gaan bouwen en testen. Het is verplicht om aan beide middagen mee te doen. Het is handig als de deelnemers, voor zover mogelijk, tijdens de tweede sessie een eigen smartphone of tablet/iPad meenemen.

De workshop is op vrijdag 13 en 20 mei van 16.00 – 17.30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekscherpenzeel.nl Kosten voor deelname zijn € 2,00 per persoon.

advertentie
advertentie