Heerlijke hippische sfeer op landgoed Maarsbergen  

21 juni 2018 om 15:41 Sport/sport Deel je nieuws

Met het prachtige kasteel Maarsbergen als decor vinden van 28 t/m 30 juni de Maarsbergen International Horse Trials plaats. Drie dagen lang is het landgoed gastheer voor 200 topruiters en hun paarden die de ‘hippische triatlon’ moeten afleggen, jonge ruitertjes met pony’s, mooie veulens, bijzondere classic cars en smaakvolle cateraars en bedrijven die hun producten en diensten aanbieden in een gezellig strodorp. Bezoekers zijn zeer welkom; u krijgt zo een unieke kans de gastvrije en historische sfeer rond het 17e -eeuwse kasteel te beleven. Niet voor niets is hier ook dit jaar weer de filmset voor Heel Holland Bakt!
 

Kom heerlijk over het prachtige historische park met monumentale bomen en gebouwen struinen terwijl u overal de ruiters van dichtbij bezig kunt zien met dressuur, de klassieke springwedstrijd of de spectaculaire cross van 3,5 km door het bos, veld en waterpartijen waarbij ruiter en paard zichtbaar genieten van de natuurlijke sen uitdagende hindernissen. Aan de rand van de waterhindernissen wordt u getrakteerd op een spetterend spektakel terwijl u lekker op het terras of in het gras zit. De banketbakkers van het landgoed presenteren de heerlijkste taartjes en hapjes en overal zijn sfeervolle plaatsen ingericht om van de wedstrijd en de catering te genieten. U kunt ook heerlijk shoppen in het gezellige strodorp vol mooie dameskleding, herenkleding, outdoor laarzen, mooie leren tassen, schoenen, sieraden en ruitersportaccessoires.   

Vrijdag 29 mei en zaterdag 30 juni zijn de grote publieksdagen. Op zaterdagmiddag komen ook de vertederende jongste ruitertjes met hun pony’s aan de start, kunt u veulens bewonderen tijdens een keuring en genieten van klassieke auto’s die in het kader van  De Sint Joris Rally  starten en finishen op het landgoed. Bezoekers die zelf met een oldtimer naar Maarsbergen komen worden van harte uitgenodigd hun auto op het hoofdterrein te parkeren. Neem zelf een picknickmand en kleed mee en geniet met het hele gezin van de historie, natuur, paarden en ontspannen sfeer op het landgoed!

U bent welkom van 9.00 tot 17.00 uur, entree is gratis. 

Kijk voor het complete programma op https://maarsbergenhorsetrials.nl/evenementen/international-horse-trials/bezoekers/

(betaald) Parkeren wordt aangegeven langs de Maarnse Grindweg.

advertentie
advertentie