Tabletcafé XL: meer muziek en geluid uit uw Tablet

7 november 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op dinsdagavond 11 november om 19.30 uur, wordt de eerste Tabletcafe XL gehouden. Er wordt dan meer muziek en geluid uit tablets (Ipad en Android) gehaald. Tijdens deze avond kunt u zien, horen en ervaren hoe u meer muziek en meer geluid uit uw tablet kunt halen.

Tabletcafé XL is een nieuw initiatief dat voortkomt uit het Tabletcafé dat al een jaar lang door de SOS en de Bibliotheek Scherpenzeel wordt georganiseerd. Het verschil is dat er tijdens het Tabletcafé XL een onderwerp centraal staat waar specifiek aandacht aan besteed wordt , en het wordt georganiseerd op een avond. Het onderwerp hangt samen met het Tabletgebruik. De insteek van de avond is: zien, beleven en ervaren. De avonden zullen daardoor ook wat dieper ingaan op het tabletgebruik en de mogelijkheden die de apparaten bieden.

Tabletcafe XL wordt maandelijks georganiseerd op de tweede dinsdag van de maand. U hoeft zich niet van tevoren op te geven. Tabletcafé XL wordt gehouden in het Leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel, Kulturhus de Breehoek, Markstraat 59 Scherpenzeel. Vergeet niet uw tablet mee te nemen.

Het Tabletcafé is op de donderdagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur, om de veertien dagen: 6 november en 20 november.

Tabletcafé XL is op dinsdag 11 november en op dinsdag 9 december, aanvang 19.30 uur.

Meer informatie over Tabletcafé of Tabletcafé XL - info@bibliotheekscherpenzeel.nl , 033 2773107

Locatie: Kulturhus de Breehoek - De Bibliotheek, Marktstraat 59, Scherpenzeel

advertentie
advertentie