Scouting Scherpenzeel collecteert voor Jantje Beton

24 februari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

In de week van 9 t/m 14 maart collecteren de Scouts van de Scouting de Valleigroep in Renswoude en de Scouting de Willaer in Scherpenzeel. De helft van de opbrengst is bestemd voor Jantje Beton. Met de andere helft van uw gift helpt u de scouts bij het verbeteren van de beide scoutinglocaties en aanvullen of vervangen van de spelmaterialen.

Beide groepen hebben de bijdrage gebruikt voor diverse scoutingactiviteiten en aankopen hiervoor. Zonder de bijdrage via Jantje Beton zou hier geen geld voor zijn of zou de contributie hoger moeten worden, zeker nu de subsidiekraan steeds verder wordt dichtgedraaid. Ontzettend jammer, vindt Jantje Beton. Juist omdat voor ieder kind en jongere een leuke vrijetijdsbesteding, zoals de scouting, erg belangrijk is.

Daarom danken wij u hartelijk voor uw bijdrage van vorig jaar en alvast voor die van dit jaar.

Kinderen spelen graag in de natuur. Nergens kun je vrijer en avontuurlijker spelen dan in het park of het bos. Maar nooit eerder in de geschiedenis groeiden zó veel kinderen zó ver weg van de natuur op. Jantje Beton ondersteunt projecten die buitenspelen in de 'natuur om de hoek' bevorderen, zoals scouting.

advertentie
advertentie