Weer van alles te doen in Veenendaal

20 maart 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Winkelstad Veenendaal slaagt er ieder jaar weer in om eind maart een aantrekkelijk Shopping Festival neer te zetten. Modeshows, exposities, de WK Stilettoshopping, veilingen, een autoshow en kunst: aan alles is gedacht. En tijdens de WinWeken kan iedereen kans maken op een jaar lang autorijden in één van de twee Toyota Aygo's.

Van maandag 16 tot en met zaterdag 28 maart geven de winkeliers in Winkelstad Veenendaal bij iedere aankoop een gratis kanskaart met een uniek nummer. Door dit nummer in te voeren op de speciale website www.winkelstadveenendaal.nl/win, dingt men mee naar de twee spectaculaire hoofdprijzen: een jaar lang in een nieuwe Toyota Aygo rijden (zie de voorwaarden op de website). Er staan twee Toyota Aygo's klaar, die beschikbaar gesteld zijn door autobedrijf van Gent samen met winkelcentrum De Scheepjeshof, waar nu één van de auto's te zien is.

De WinWeken maken deel uit van het Shopping Festival Veenendaal, net als het Late Night Shoppen op vrijdag 27 maart. Verder zijn er op 27 en 28 maart allerlei leuke activiteiten in het centrum van Veenendaal, zoals modeshows en exposities in de Corridor/Passage, veilingen op de Theaterpromenade Kerkewijk en het Rad van Fortuin op het Scheepjeshofplein waar ook een autoshow is van maar liefst 17 merken. Speciaal onderdeel is op vrijdag 27 maart de WK Stilettoshopping Run: een vrolijke race op stilettohakken voor een goed doel. Aanmelden kan via www.wkrunshopping.nl. Het volledige programma van het Shopping Festival staat op www.winkelstadveenendaal.nl.

Foto: Jan-Fotografie

advertentie
advertentie