Tabletcafé in de zomer

26 juni 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Tablets worden het hele jaar door gebruikt, ook deze zomer. Ook in de maanden juli en augustus is er elke veertien dagen Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Tablets zijn handige apparaten en in veel huishoudens niet meer weg te denken. Er kan heel veel met die apparaten. Maar hoe doe ik dat en wat zijn de mogelijkheden? Wie kan het voordoen, zodat ik er wat er wat handiger mee wordt?

Tabletcafé

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom. Tijdens het Tabletcafé ontmoet u andere tabletgebruikers waarmee u samen aan de slag kunt gaan met uw tablet, ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Het kenmerk van het Tabletcafé is dat er geen programma is. De bezoekers maken zelf het programma. Verder is het er erg gezellig.

Wanneer: donderdag 2 juli, donderdag 16 juli, donderdag 30 juli, donderdag 13 augustus en donderdag 27 augustus.

Het Tabletcafé wordt georganiseerd door Seniorweb Scherpenzeel. Kijk voor meer informatie op http://scherpenzeel.seniorweb.nl.

Seniorweb Scherpenzeel is een initiatief van de de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO R en S en wordt ondersteund door Seniorweb (www.seniorweb.nl)

Voor mee informatie: 033 2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl

advertentie
advertentie