Jubileumavond Zorgboerderij 'De Kleine Weide'

4 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

In april 2015 bestond zorgboerderij 'De Kleine Weide' 5 jaar. Dit hebben we uitgebreid gevierd op de Open Dag in mei. Alle deelnemers, mantelzorgers, familieleden en belangstellenden waren uitgenodigd. Het was een feestelijke dag met als een van de hoogte punten: de opening van het rolstoel pad door het natuurgebied.

Afgelopen week heeft zorgboerderij 'De Kleine Weide' haar 5 jarig jubileum nogmaals gevierd met alle medewerkers en vrijwilligers.

Deze feestelijke avond vond plaats bij collega' zorgboerderij 't Paradijs in Barneveld, gelegen in het bos. Alle genodigden werden verwelkomd met een drankje op het erf in de laatste zonnestralen van deze herfstdag. Eenmaal binnen kreeg iedereen een buffet aangeboden.

Na het buffet hield zorgboerin Coby van Ginkel een toespraak over het tot stand komen van de zorgboerderij en het verloop van de afgelopen 5 jaar. Voor het vermaak was er een verhalenverteller uitgenodigd, hij vertelde het verhaal 'Kijken met de ogen van je hart'. De aanwezigen luisterden ademloos, verschillende personen haalden hieruit een wijze les, zo bleek later.

De verhalenverteller richtte bedankjes aan medewerkers die een belangrijke taak hadden bij de opstart van de zorgboerderij. Daarbij werden de 'vrijwilligers van het eerste uur' in het zonnetje gezet en kregen zij een presentje aangeboden.

Ook de vrijwilligers bedankten het team in een speech en boden hen verschillende cadeaus aan. Na alle feestelijkheden stond er een dessertbuffet klaar en gezellig nagepraat.

Bij het weggaan gaf boer Wim iedereen nog een presentje mee als dank voor alle inzet.

Met dit artikel gaat onze dank uit naar het geweldige team van zorgboerderij 'De Kleine Weide' en naar zorgboerderij 't Paradijs, die de mogelijkheid gaf om deze avond waar te maken!

Wim & Coby van Ginkel

033-2771400

advertentie
advertentie