T&A Van Es Makelaardij is makelaar van het jaar geworden!

Lokaal nieuws

Donderdag 26 november is VBO Makelaar T&A Van Es Makelaardij uit Scherpenzeel en Woudenberg verkozen tot verkoopmakelaar van het jaar in de regio Oost Nederland.

De verkiezing werd georganiseerd door het bekende vakblad Vastgoed en na een originele campagne werden de klanten opgeroepen om te stemmen. Op basis van klantwaardering en een bepaalde wegingsfactor, werd T&A Van Es Makelaardij beoordeeld met een 9,3.

Een prachtig cijfer aldus Gerben van Es. Dit is natuurlijk waar wij het voor doen. Bij ons staat de klant altijd centraal en dat komt door deze verkiezing goed naar voren. Wij zijn bijzonder trots dat wij tussen diverse grote namen uit de makelaardij, naar voren zijn gekomen als winnaar. Het is voor ons een echt blijk van waardering dat wij op de goede weg zijn. Wij willen uiteraard blijven verbeteren en kijken ook altijd naar nieuwe mogelijkheden in klantbenadering en presentatietechnieken van de woning. wij proberen daarmee altijd voorop te lopen.

Voorlopig gaan we genieten van dit prachtige moment en uiteraard streven wij ernaar om ook volgend jaar nog aan de top te staan.

advertentie