Een nieuw seizoen…. Neem buurtbus 511

25 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De vakantie is voor de meeste mensen weer voorbij, hetgeen in het verkeer te merken is. De files en het aantal fietsende scholieren nemen toe.

Buurtbus 511, die van Scherpenzeel via de Glind naar Barneveld en vice versa rijdt, staat startklaar om reizigers weer stipt op tijd naar de plaats van bestemming te brengen.

Om iedereen nog beter van dienst te zijn, is er een nieuwe, aantrekkelijke, website gemaakt, waar veel informatie te vinden is, zoals de dienstregeling, de route, de halteplaatsen, een rubriek verloren en gevonden voorwerpen en veel hyperlinks naar handige websites. Ook via Facebook is informatie te vinden.

De buurtbus is altijd op zoek naar nieuwe chauffeurs. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier dat op de website staat of met een telefoontje naar de coördinator Jan van Steenbergen, 06-55768038.

Zonder sponsoren is het lastig om een buurtbus organisatie draaiende te houden. Bedrijven die sympathie met de buurtbus hebben, kunnen hun logo op de website en de bus laten plaatsen. Meld u zich via het contactformulier of met een telefoontje naar de coördinator Jan van Steenbergen, 06-55768038.

Zie: www.buurtbus511.nl

advertentie
advertentie