Marianne Heyboer exposeert schilderijen in de Breehoek

26 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Vanaf 1 september tot en met eind oktober presenteert Marianne Heyboer haar schilderijen in de hal van Kulturhus de Breehoek. Ze vertelt hieronder zelf het achterliggende verhaal over haar expostie.

"Van de mogelijkheid om in de Breehoek te exposeren maak ik graag gebruik. Ik hoop dat de bezoekers van de schilderijen genieten. Ik breng kleur in mijn werken, die divers van aard zijn."

"Schilderen is mijn grote hobby, ik heb verschillende teken- en schildercursussen gevolgd. In 2002 heb ik een jaar aan de Vrije Academie in Nunspeet geschilderd en daarna 8 jaar bij 't Klooster in Harderwijk. Nu volg ik workshops in verschillende technieken. In de vakanties heb ik ook verschillende teken- en schildervakanties gevolgd in Saint-Valery-sur-Somme, Terschelling, de Wieden, Reuver, Mennorode en Garderen."

"De technieken die ik beoefen zijn voornamelijk acryl, olieverf en aquarel. De onderwerpen zijn vooral stilleven, landschappen en de bebouwde omgeving. Bij het schilderen in een bepaalde stijl geef ik mijn eigen invulling aan die stijl. Ik heb met mijn inzendingen van schilderijen bij de schildercompetities van de tijdschriften Palet en Atelier verschillende prijzen gewonnen."

Meer weten over Marianne? Bekijk dan haar website (http://home.kpn.nl/m.p.heyboer50/index.html), of neem contact met haar op: m.p.heyboer@hetnet.nl of telefonisch: 0341 470 095.

advertentie
advertentie