Presentatie over suikervrije voeding in Kulturhus De Breehoek

18 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

We leven in een suikervolle maatschappij: Gemiddeld eet een Nederlander 120 gram suiker per dag. Dit zorgt bij veel mensen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid en overgewicht, maar weinig weten hoe dit nu ècht komt.

Caroline van den Berg van voedingspraktijk 2c en Mariska van de Vliert van sportbureau 1-2 Sport slaan de handen in één om Scherpenzeel een stukje suikervrijer te maken; "We willen mensen informeren wat de gevaren van het consumeren van teveel suiker is," benoemd Mariska van de Vliert. "We horen overal wel dat suiker slecht voor je is, maar hoe dit precies kan en wat het nou daadwerkelijk met je doet wordt weinig over gesproken."

Daarom organiseren de twee op woensdag 3 januari een informatie-avond waar alles eens uitgebreid wordt uitgelegd. "Daarbij geven we deelnemers diverse handvatten mee om hun eigen voedingspatroon aan te passen. Ook kunnen deelnemers zich opgeven voor de "No Sugar Challenge", waarbij zij een maand lang toegevoegde suikers schappen en wij ze hierbij helpen. Daarnaast kunnen ze een maand lang onbeperkt sporten bij 1-2 Sport."

De presentatie wordt gehouden op 3 januari om 19:30 uur in Kulturhus De Breehoek in Scherpenzeel. Meer informatie vindt u op www.1-2sport.com. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@1-2sport.com.

advertentie
advertentie