Frank van Woerden Bouw en VPCO De Viermaster ondertekenen aannemingsovereenkomst nieuwbouw Borgwal

21 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Frank van Woerden Bouw en VPCO De Viermaster tekenden op 21 december 2017 de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw van christelijke basisschool De Borgwal in Renswoude. Met deze ondertekening kan de nieuwbouw in de wijk Beekweide in Renswoude in het voorjaar van 2018 starten.

De nieuwe school is ontworpen door architect Henno Westeneng van RoosRos Architecten.

Het is een strak gebouw dat past in de wijk. Een gebouw dat toekomstbestendig ingericht zal worden en energieneutraal is. Het zal volledig voldoen aan de eisen voor modern onderwijs.

De heer Henk Jonker, directeur-bestuurder van VPCO De Viermaster, is blij dat er stappen worden gezet. "We willen nu zo snel mogelijk beginnen, de plannen liggen er, het ontwerp ligt klaar. De oude school heeft z'n tijd echt gehad. Het team heeft er zin in om zo snel mogelijk onderwijs te gaan geven in een nieuw gebouw", aldus Jonker.

Bij de ondertekening waren namens De Borgwal aanwezig de directeur en adjunct-directeur, dhr. Jan Hendriksen en dhr. Jos van Barneveld. Het schoolbouwteam heeft samen met de projectleider van het bestuur, de heer Frans de Ruiter, van De Ruiter Vastgoedbeheer het Programma van Eisen opgesteld voor de nieuwe school.

www.vpcodeviermaster.nl

www.deborgwal.nl

advertentie
advertentie