Leuke luitjes uit Scherpenzeel ontmoeten elkaar

14 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Diverse 60-plussers uit Scherpenzeel en omgeving hebben zich aangemeld op www.leukeluitjes.nl, omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie. Wil jij ook nieuwe mensen van 60 jaar en ouder leren kennen? Meld je dan aan op www.leukeluitjes.nl. Wij brengen je in contact met andere Leuke luitjes bij jou in de buurt.

Wat is www.leukeluitjes.nl?

Via Leuke luitjes kun je in contact komen met mensen in de buurt (60+) die dezelfde hobby's hebben als jij. Je bent echt niet de enige die iemand zoekt om mee op stap te gaan. Kijk maar op onze website, dan zie je vele aanmeldingen. Aanmelden bij Leuke luitjes is simpel en gratis. Het aanmeldformulier vind je op de website www.leukeluitjes.nl.

Diverse 60-plussers schreven zich al in bij Leuke luitjes. En een deel van hen vond al een nieuw maatje om mee op pad te gaan. Zij ontmoetten elkaar bij een kopje koffie en toen het bleek te klikken gingen ze samen op pad.

Mogen we jou ook blij maken? Dan kun je gezellig samen wandelen, taart of wijn proeven, handwerken of samen koken. Alle hobby's zijn welkom. Leuke luitjes zijn echt dichterbij dan je denkt!

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar die samen iets leuks en gezelligs willen gaan doen. Meld je aan, dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

advertentie
advertentie