Boekenmening 12,5 jaar

15 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Boekenmening is een website met boekrecensies vanuit christelijk perspectief. Destijds begon Cora van Dijk uit Scherpenzeel deze site. Inmiddels werken er 12 auteurs aan mee die samen per jaar 150 tot 200 boeken recenseren. De meeste boeken zijn christelijk. Romans, thrillers, maar ook kinderboeken, boeken over christelijke thema's en theologische boeken. Daarnaast bespreken we ook niet-christelijke boeken.

Onze doelgroep is in principe de christelijke lezer. Maar ook andere lezers vinden ons. Voor hen allen willen we een bron van informatie zijn.

In deze feestmaand houden we diverse acties voor bezoekers. Er zijn boeken te winnen. We dagen onze bezoekers uit zelf eens een recensie te schrijven. Informatie vind je op onze website en facebookpagina.

Ter gelegenheid van het jubileum wordt op 28 februari 2018 een Boekenmening mini-bieb geopend in Scherpenzeel. Je vindt hem recht tegenover basisschool De Korenmaat. Deze bieb heeft ongeveer 30 boeken, het lenen is gratis een gaat heel makkelijk. Geen registratie, helemaal zelfbediening.

advertentie
advertentie