Afbeelding
Archief BDU Media

Forse nederlaag voor Scherpenzeel tegen Go Ahead Kampen

30 maart 2019 om 23:46 lokaal

SCHERPENZEEL Na de overwinning vorige week tegen SDVB richtte Scherpenzeel de blik omhoog op de ranglijst. Na de 1-4 nederlaag zaterdag tegen Go Ahead Kampen klinken er andere signalen door. Want stelt trainer Dik Peters van Ton: ,,Met een half fitte selectie kun je op dit niveau geen resultaat boeken." Door omstandigheden beschikte de trainer nog maar over tien fitte selectiespelers. Ook de trainingsopkomst is de laatste weken minder. ,,Vroeg of laat zie je het aan de resultaten dat er minder trainingsarbeid wordt geleverd." Zaterdag maakte noodgedwongen Ismail Ouaddouh zijn opwachting in de basis. Deze speler is verre van wedstrijdfit, maar nood breekt wet. In het openingskwartier zag het er voor de thuisclub nog goed uit. Ali Edan trof de onderkant van de lat en Nehkomi Veldt strandde op de doelman. De bezoekers sloegen echter vanaf de 35e minuut twee keer keihard toe vanuit omschakelmomenten. Een kwartier na de rust viel de derde tegentreffer. Het laatste half uur had vervolgens geen enkele waarde meer.

Scherpenzeel – Go Ahead Kampen 1-4 (0-2).
1-4 Sven van der Harst.