Leden cliëntenraad Huisartsen Gelderse Vallei gezocht
Leden cliëntenraad Huisartsen Gelderse Vallei gezocht Huisartsen Gelderse Vallei

Meedenken over ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg

Lokaal Deel je nieuws

Woont u in de regio Gelderse Vallei, bent u geïnteresseerd in de huisartsenzorg en deelt u graag uw eigen ervaringen als patiënt voor het gemeenschappelijke belang van de patiënt? Word dan lid van de cliëntenraad van Huisartsen Gelderse Vallei.

De cliëntenraad is dit jaar nieuw opgestart en is bedoeld om samen met patiënten uit de regio te bespreken hoe de huisartsenzorg verbeterd kan worden vanuit het patiëntenperspectief. De leden van de cliëntenraad delen ervaringen over hoe de eerstelijns- of acute zorg wordt toegepast. Dat kan doordat zijzelf patiënt zijn (geweest), of bij anderen, die dichtbij staan, het verloop hebben gezien.

Actuele ontwikkelingen en thema’s

De cliëntenraad is hét platform waar gesproken wordt over actuele ontwikkelingen en thema’s in de huisartsenzorg en de huisartsenpost. Samengevat worden ervaringen gedeeld over: de huisartsenzorg in de praktijk, de avond-, nacht- en weekendzorg op de huisartsenpost en de zorg voor chronische ziekten (COPD, diabetes, CVRM, GGZ en kwetsbare ouderen).

Meer informatie

In een speciale profielschets staat meer informatie beschreven. Deze vindt u op de website van Huisartsen Gelderse Vallei: www.huisartsengeldersevallei.nl.

advertentie