Dagmar in haar praktijk
Dagmar in haar praktijk JvdM

Natuurgeneeskundige praktijk Myosotis in Barneveld bestaat al weer 25 jaar!

Lokaal Deel je nieuws

Myosotis Natuurgeneeskundige praktijk in Barneveld bestaat deze maand, september 2021, 25 jaar! De praktijk van Dagmar van der Meer (63) is echter niet vanaf het begin in Barneveld gevestigd geweest. Zij vestigde haar praktijk aan huis medio 2012 in Barneveld aan de Van Ghentlaan 10.                                                           

‘Het stellen van een diagnose is door niet alleen te kijken naar symptonen, maar met name ook naar de oorzaak van de problemen’. Dat is het uitgangspunt van de Natuurgeneeskunde in het algemeen, en van Dagmar in het bijzonder. Hiertoe heeft ze meerdere opleidingen genoten waaronder de beroepsopleiding Shiatsu-therapeut en een erkend HBO-diploma Medische Basiskennis.
Ook diverse andere opleidingen zoals: Geneeskundig Gezondheidsadviseur, een basis-cursus Kinesiologie, Stoelmassage, DornTherapie, Auriculo, en nog meer.

‘Dit alles’ zo zegt zij ‘om op een zo groot mogelijk aanbod van klachten te kunnen anticiperen’, en niets geeft tenslotte meer voldoening dan klanten, die weinig baat blijken te hebben bij bijvoorbeeld fysiotherapie, een positieve ervaring door een behandeling te bezorgen.’

Meer informatie over Myosotis Natuurgeneeskundige praktijk en de verschillende behandelingen vindt u op www.myosotis-shiatsu.nl of telefonisch via 0342-846745 of 06-57638961.

Ook kunt u de praktijk vinden op Facebook.

Jubileumkaartje
advertentie