schilderij
schilderij Connie van Winssen

Nieuwe expositie bij Te Kunst en Te Keur

Lokaal Deel je nieuws

Op 3 november begint alweer de laatste tentoonstelling van dit jaar bij galerie Te Kunst en Te Keur. Galeriehouder Connie van Winssen heeft weer een mooie mix van kunst en kunstenaars bijeen gebracht.Dorpsstraat 220 in Scherpenzeel, elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 13-17 uur, tot het eind van het jaar.

Charles Niël uit Deventer fotografeert vanuit gevoel en probeert met zijn foto’s de kijker te raken Zijn stijl is consistent en herkenbaar, met de oude Hollandse meesters als inspiratiebron.

Herbert Willems uit Haarlem bezocht in Groningen de Minerva academie

Zijn kunstzinnige vorming heeft hij genoten in Rotterdam en Groningen. Hij noemt zijn stijl romantisch realistisch. 
Het thema van al zijn werk is de door hem zogenoemde ‘heemding’: een gevoel van thuiskomen, van terugkeren naar een plek  waar balans, heelheid en harmonie overheersen en waar verdeeldheid, conflict en verlatenheid uitgebannen zijn. Plekken waar we allemaal naar verlangen en zouden willen zijn.

Henny Rijkeboer uit Haaksbergen
Tijdens zijn wandelingen en fietstochten in de natuur zoekt hij hout. Soms meteen, soms wat later ziet hij wat het hout hem te bieden heeft. Na het nodige hak- en schuurwerk ontstaan vaak natuurlijke abstracten.

Margreet de Vries uit Bilthoven studeerde aan Academie Minerva te Groningen (1971-1977). Ze maakt keramiek soms gecombineerd met vilt

Ans Cents uit Raalte. Haar kunstzinnige sieraden worden met aandacht en enthousiasme ontworpen en handmatig vormgegeven. Stijlvolle en eigentijdse sieraden, die net zo gemakkelijk te dragen zijn bij ‘n dagelijkse outfit als bij dat speciale jurkje. Dat is haar passie.

Louky Scheltema uit Vorden is een multidisciplinair beeldend kunstenaar en kunstdocent..Landschappen en hoe de mens het landschap verandert zijn thema’s in haar glasobjecten.

Marjon van Trigt werkt onder de naam Nojram
In 2007 kwam zij op het idee om van fietsbinnenbanden tassen te gaan maken. 
“Het zou prachtig zijn als ik van mijn creaties gemaakt van afvalproducten  mensen inspireer tot recyclen voor een mooiere wereld”. “

Connie van Winssen uit Scherpenzeel heeft een eigen stijl. Ze wordt geïnspireerd door organische vormen. Krachtig, expressief en bewust toegankelijk werk is het resultaat.

.

affiche
advertentie