Ons Genoegen tijdens een eerder concert
Ons Genoegen tijdens een eerder concert Ons Genoegen

Concert Ons Genoegen kan gelukkig doorgaan

Lokaal Deel je nieuws

Door de aangescherpte coronamaatregelen werd het even spannend, maar het concert van harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude mag doorgaan! Op zaterdag 27 november viert Ons Genoegen onder de naam ‘Back to the Theatre’ dat samen muziek maken weer mogelijk is en dat het publiek weer veilig terug naar theaterzaal ‘t Podium kan komen.

“Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we een concert hebben kunnen geven, dus we zijn erg blij dat het concert mag doorgaan”, vertelt secretaris Maaike van Saane. Op het programma staan onder andere een aantal werken waar het orkest voor én tijdens de coronapandemie aan heeft gewerkt, zoals het stuk ‘The Story of Anne Frank’ dat stond geprogrammeerd vanwege de 75-jarige bevrijding. Verder speelt het orkest na de pauze bekende musicalmuziek, waarbij het een aantal keer verschillende zangers zal begeleiden.

Drankje vooraf
Door de nieuwe maatregelen moet de bar van ‘t Podium helaas om 20.00 uur gesloten zijn, waardoor er in de pauze en na het concert geen drankjes worden geschonken. Maaike: “Wil je toch graag even kletsen met de orkestleden of dirigent? Vanaf 19.00 uur is ‘t Podium én de bar open, zodat je toch nog wat kunt drinken voorafgaand aan het concert.”

Kaartverkoop
Vanwege de onzekerheid door de coronapandemie, heeft Ons Genoegen besloten geen voorverkoop te houden. Kaarten kosten 5 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en zijn voorafgaand aan het concert verkrijgbaar aan de deur. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Een coronatoegangsbewijs en registratie ter plekke zijn verplicht vanwege de geldende overheidsmaatregelen.

Ons Genoegen tijdens een eerder concert
advertentie