computer programmeur
computer programmeur pixa bay

CreationLab Xtra: Maak je eigen website

Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 8 april 2022 kunnen kinderen leren hoe ze een website kunnen bouwen. Ze gaan zelf een website te maken. Daarna zetten we de pagina op het internet, zodat iedereen, overal de pagina kan bekijken. Alle deelnemers maken een eigen website, maar het mag ook in tweetallen.

Wil je ook meedoen, leren en ervaren hoe een website werkt? Geef je dan op. Het wordt dus een middagje zelf programmeren. 

Het maken van een website is een flinke klus. De deelnemers  krijgen na aanmelding een beetje huiswerk, zodat we aan het eind van de middag de verschillende websites aan elkaar kunnen presenteren. CreationLab is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel, waarbij kinderen mediawijs gemaakt worden met verschillende projecten. Ervaren en leren in plaats van consumeren. 

Creation Lab Xtra is op vrijdag 8 april van 16.00 – 17.30 uur en wordt gehouden in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 april via info@bibliotheekscherpenzeel of via de website www.bibliotheekscherpenzeel.nl. De deelnamekosten zijn € 2,00 per persoon.

advertentie