LOGICONS zorgt voor een flinke opknapbeurt bij bedrijven

Ondernemend

Bedrijvendokter LOGICONS zorgt voor een flinke opknapbeurt bij bedrijven.

Winsttoename en minder uitgaven, zonder personeelsvermindering, maar door logisch en anders te werken.LOGICONS maakt bekend dat de huidige economische situatie ook voordelen kan bieden. Jaarcijfers van 2013 zorgen bij veel bedrijven voor vraagtekens en hoofdpijn. Kan de omzet hoger of kunnen uitgaven misschien minder? Iedereen is druk maar wordt het juiste gedaan en wordt dat goed gedaan. Met de vraag wie doet wat, wanneer en waarom worden stappen gezet naar succesvolle, structurele en duurzame aanpassingen.

De winstlekkage zien we veel terug in nieuw gerealiseerde omzet die met bovengemiddelde service en kosten geen enkele meerwaarde is geweest. Terugkerende advies is dan ook om uitsluitend te doen wat werkelijk gevraagd en betaald wordt.

Niet extra harder proberen te werken maar benutten van de kennis, ervaring en medewerking van de medewerkers worden door LOGICONS duidelijke, eenvoudige werkprocessen beschreven. Gecombineerd met bewezen methodieken (gebruikt bij oa Ford, Canon en DHL) worden de kernproblemen ontdekt, geanalyseerd en geïmplementeerd.

Bemoedigend is de toenemende vraag om die kijk in de keuken te nemen en procesoptimalisatie te realiseren. De bedrijfsvoering wordt voor iedereen weer helder en duidelijk en waar het uiteindelijk om begonnen er is stijging in omzet en daling in kosten.

Ook op YouTube is een LOGICONS pesentatie te zien. Woorden zijn overbodig. Meer info? Kijk dan snel op www.logicons.nl

advertentie