Een kroon op het werk van slager Leen Verweij

Ondernemend

Op 10 november zijn weer de vakwedstrijden gehouden op de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle.

Slager Leen Verweij heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke hamworst, erwtensoep en balkenbrij zijn bekroond.

Vakwedstrijd

De N.S.M. vakwedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het bedrijfsleven en docenten uit de vakopleidingen voor Food. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Er waren in totaal 12 rubrieken. De beste inzendingen in elke rubriek zijn bekroond. Hieruit worden voor de 5 noordelijke provincies ook een kampioen gekozen en natuurlijk een jongeren kampioen en de algemeen kampioen 2014 van de NSM

Ambacht

Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Slager Leen Verweij benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen.

Nieuwsgierig geworden?

De klanten van slager Leen Verweij zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel aan de dorpsstaat 257. Graag tot ziens!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

advertentie