Nieuw platform voor Empowerment

Ondernemend

Op 1 maart 2015, de Nationale Complimentendag, wordt Empowerbox gelanceerd. Empowerbox is een webshop met producten voor de persoonlijke ontwikkeling. De verschillende soorten producten, zoals cursussen, trainingen, coaching gesprekken, ontmoetingen met professionals en bedrijfsbezoeken zijn onderscheidend en creatief.

De initiatiefnemers wonen en werken in de regio. Marianne Eussen (Soest) en Derrick Stomp & Nils Zelle (beiden Leusden) kenden elkaar al langer en zijn met Empowerbox een samenwerking aangegaan.

"In elke organisatie wordt beloond voor prestatie en wordt beloning gebruikt als blijk van waardering en stimulans", zegt Marianne Eussen van Empowerbox. "Over de vorm van belonen bestaat echter veel twijfel. Geven we een pen, een boek, een dinerbon of een promotie? Empowerbox biedt organisaties antwoord op hun vraag naar hedendaagse manieren om medewerkers te waarderen."

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers andere ideeën hebben bij belonen en waarderen. Ze zien het liefst dat het aansluit bij het ontdekken en ontwikkelen van hun eigen krachten. Empowerbox combineert deze behoeften van management én medewerkers. Ook voor teams is Empowerbox uitstekend te gebruiken. In teamverband worden gewaardeerd blijkt nog veel sterker dan elk teamlid individueel belonen.

Nils Zelle van Empowerbox: "We hebben een breed aanbod van producten dat volledig aansluit bij het hedendaagse 'blended learning' principe. En ze zijn stuk voor stuk creatief en onderscheidend, door gebruik te maken van speelfilms, het bijwonen van symposia of het dirigeren voor een orkest. Door op diverse zintuigen te prikkelen wordt leren leuk - en vele malen effectiever. Door bovendien veel aandacht te besteden aan ontwerp en interactie, is het zeer gebruiksvriendelijk. Echt een cadeau om te geven - én te ontvangen!"

Empowerbox is ook een platform waar andere trainers en coaches hun diensten kunnen aanbieden. Voor deze partners organiseert Empowerbox jaarlijks intervisie bijeenkomsten, waarbij netwerken, actuele thema's en stimuleren van onderling samenwerking centraal staan. Derrick Stomp van Empowerbox: "Er bestaan werkelijk pareltjes van diensten en trainingen die nauwelijks de weg naar afnemers weten te vinden. En dat is jammer. Wij bieden daarom anderen de mogelijkheid diensten via Empowerbox aan te bieden, mits ze voldoen aan onze kwaliteitsnormen uiteraard. Empowerbox.nl is daarmee hét adres voor onderscheidende en effectieve cadeaus voor empowerment."

advertentie