SiteMentrix4Zzp helpt ZZP'ers aan betaalbare website, communicatieadvies, teksten en coaching

Ondernemend

SiteMentrix4Zzp is de nieuwe onderneming van drs. Rudy van der Linden en ing. Peter van der Linden in Leusden en Almere.

SiteMentrix4Zzp bouwt speciaal voor ZZP'ers een professionele en betaalbare website én adviseert op het gebied van communicatie, teksten, social media en free publicity. Ook bieden zij het schrijven van teksten aan en coaching van de ondernemer. Deze combinatie van diensten maakt hen voor ZZP'ers uniek.

De broers spreken de taal van ZZP'ers als de tegelzetter, de fietsenmaker, de bloemist en adviseurs op het gebied van advocatuur, architectuur, communicatie en financiële dienstverlening. Zij zijn zelf namelijk al jarenlang werkzaam als zelfstandig communicatieadviseur en bouwkundig ontwerper.

Samen delen ze een passie voor de digitale media en de mogelijkheden om hiermee nieuwe klanten te werven. Tijd dus, om de handen ineen te slaan en hun ervaring te delen met collega-ZZP'ers.

Ook richten zij zich op het MKB en vrijwilligers- en bewonersinitiatieven op het gebied van zorg, werk, welzijn, sport en cultuur. Hierin kunnen zij bemiddelen bij het aanvragen van gemeentelijke subsidies en lokale sponsoring.

De klant koopt het gebruiksvriendelijke pakket van SiteMentrix voor een bedrag van € 19 en leert hiermee - desgewenst - zelf de site te beheren.

Maar eerst wordt een site gebouwd geheel naar wens van de ZZP'er. Van een eenvoudig digitaal uithangbord tot een integraal communicatieadvies, aansprekende teksten en benen op tafel gesprekken.

Het kan allemaal bij SiteMentrix4ZZP waar ook lekker gelachen mag worden.

Meer informatie: www.sitementrix4zzp.nl

Rudy van der Linden: (06) 37 12 10 98 of rudyvdl@me.com

Peter van der Linden: (06) 33 92 20 34 of p.vanderlinden@7upcmail.nl

advertentie